Klarinetdag KlasMo 2019

Jaarlijks klarinetfeestje

Op zaterdag 16 maart viert Klarinetchoir KlasMo uit Steenwijk weer zijn jaarlijks klarinetfeestje. Zonder publiek, maar met zoveel mogelijk klarinettisten die het leuk vinden om samen muziek te maken. Er is ruimte voor alle soorten klarinetten, van hoge es tot lage contrabas. De bijeenkomst staat volledig in het teken van het samen verkennen en spelen van leuke en interessante klarinetmuziek. De muzikale leiding is hierbij in handen van de vaste KlasMo – dirigent Harry Keijl en een gastdirigent (Marjon Brouwer).  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze al enige ervaring op de klarinet hebben opgedaan ( minimaal B-niveau ).

De dagindeling is zodanig dat er voldoende gelegenheid is om tussen de oefensessies door met elkaar te praten en van koffie en thee met allerlei lekkers te genieten. Uiteraard is er ook een goed verzorgde lunch.

De dag begint om 10.00 uur ( ontvangst vanaf 09.30 uur ) en duurt tot 16 uur. Plaats van samenkomst is De Ontmoeting Marktplein 9 in Oldemarkt. Deelnemers kunnen zich tot 10 maart opgeven door een mail te sturen naar de secretaris.

De kosten bedragen € 25,- bij deelname aan de hele dag. Neemt u alleen deel aan het middagprogramma dan betaalt u € 10 (of € 15 inclusief lunch). Dit bedrag kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL27RBRB0928989305 t.n.v Klarinetchoir Klasmo. Na ontvangst wordt de bladmuziek van de te spelen stukken zo spoedig mogelijk toegestuurd.